Tämä On Todellista Elämää

Tämä on viimeinen Hawaii viestiä, lupaan, koska tiedän, että se on joskus vähän ärsyttävää, kun joku työntää kuvia heidän loma teidän kasvot, mutta otin nämä kuvat viime viikolla ja uima-allas tyttäreni kanssa, ja kun olin katsellut niitä, mitkä postitse blogi, löysin itseni veto useimmat niistä, koska en pidä siitä, miten vatsani näytti…

Mutta enemmän ajattelin sitä, sitä enemmän harmitti minulla on, niin tiedätkö mitä? F*ck, että. Tämä on, miltä näytän. Tämä on todellista elämää.

Ja, tiedätkö, en halua tuntea syyllisyyttä siitä, että minun vatsa tai reidet tai minun kyynärpäät tai kainaloni enää. Olen päässyt sen yli. Muistan, että olin teini ja menossa uima-allas ja ajatella, että minun piti pukeutua t-paita yli minun uimapuku, koska ajattelin, katsoin pullea, vaikka en usko, että minulla oli. Olin laiha ja pieni 13-vuotias poika. Katsoin normaalia.

Se on masentavaa ajatella, että Connor Claire olisi koskaan tuntea, että tavalla itsestään, joten jos on koskaan aikaa yrittää esimerkin voisi yhtä hyvin olla nyt. En voi mahtua uimapuku samalla tavalla tein kolme, neljä tai viisi vuotta sitten, mutta — syvään henkeä — se on OK. Tämä 42-vuotias elin voi silti ajaa kilometrikaupalla ja tehdä sh*t-tonni burpies ja push-up. Se kasvoi lapsi, ja sitten vietti 37 tunnin työ. Se ei ole täydellinen, mutta se toimii, joten olen menossa juhlimaan, että tum! Koska se on ihana tum. Ja jos en näytä mallilta, niin on se.

En usko, että tämä viesti on todella kohta. Toivon vain, että jos olet koskaan ollut yksi niistä hetkistä, kun näit itseäsi peilistä tai kuvia ja heti huomannut sinun ”puutteita” (ilman lainausmerkkejä), olet ainakin harkita pieni muutos ajatteli. Kauneus tulee kaikki muodot, kaikki koot ja kaikki elämänaloilla. TV, lehdet ja sosiaalinen media (myös blogit) — unohda kaikki, että roskaa. Olemme kauniita, tums, pummeja ja kaikki.