Hyvää itsenäisyyspäivää!

Se on loma ja kaikki, mitä ovat mahdollisuudet Välilehdet antaa minulle nostaa tänään? Tai vapaapäivä?

Haaleaa? Olemattomat? Koska asioita on ollut ostoksilla täällä tapahtumat on jaettu päämaja Meikki ja Kauneus Blogi ja Välilehdet Kissa Industries LLC. Se on ollut hyvin kiireinen | Mirkolån i Norge –> Pengero.no!

Ensinnäkin, tämä on ollut Potta Koulutus Viikolla täällä…joka on kuin Hai Viikolla vain messier. Connor on ollut oppiminen köydet ja tehdä iso tyttö liikkuu. Toistaiseksi, niin hyvä. Olemme chugging pitkin, ja kaikki minun täytyy sanoa on, että et ole elänyt ennen kuin olet pidettiin juhlallinen perä tanssi osapuoli teidän kylpyhuone. Kokeilla sitä joskus.

Puhuminen potta koulutus, Interwebz on TUNTEET noin potta koulutus. On niin monia vahvoja mielipiteitä siitä, pissaa ja kakkaa koulutusta. Se on aika pelottava! Jotkut piipitys ovat ehdottomasti ei pelkää kertoa kaiken, mitä olet tehnyt väärin, ja en halua nousta ylös, että sh*t myrsky (haha!).

Sanon että elä ja anna elää. Perä ja anna kakka klikk nå!

Myös — ja tämä on miksi en ole laittanut hyvin usein — olen edelleen viimeistely ja työtä kulissien takana joitakin uusia malleja Connor Claire store.

Ne ovat melkein valmis. Siellä on paljon edestakaisin saada suunnittelu simulaatiot ja yrittää saada asiat näyttämään ja sovi aivan oikeassa, joten se on aikaa vievää.

Mutta he ovat melkein, lähes valmis, ja en voi odottaa näyttää!

Niin, että mitä uutta minun loppuun. Entä sinä? Teet mitään 4 tänään? Olemme ampumisen ylös BBQ ja ehkä, toivottavasti, lyömällä jopa uima-allas.

Luultavasti ei ilotulitteita, mutta, jos me ajaa jossain nähdä.

Mitä tahansa teetkin, olla turvallista ja hauskaa. Puhua sinulle pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *