Kun Oli Viimeinen Kerta, kun Meni Nukkumaan poistamatta Meikki?

Tämä on yksi niistä kauneus no-nos en oikeastaan koskaan tee niin! Myönnetty, on olemassa muita ”kauneus säännöt” rikon kaiken aikaa. 🙂 Kuten curling minun ripset jälkeen ripsivärin (GASP!) 🙂 tai ohita aurinkovoidetta (tiedän, yritän kovasti saada parempi), mutta olen aina ollut melko hyvä pestä kasvoni, ja ottaa pois meikki ennen nukkumaanmenoa – våffeljärn | Wafflechunks.

Iso osa se on vain mukavuutta, koska käyn suihkussa illalla ennen nukkumaanmenoa (silloinkin, kun olemme ulos ja tulen kotiin myöhään, minun on AINA vähintään huuhtele pois suihkussa, ennen kuin hyppään sänkyyn), koska jos tuntuu inhottavalta tai likainen ollenkaan, minkä osan ruumiistani ennen kuin menen nukkumaan, olen hyvin epämukavaksi.

Minulla on ystäviä, jotka rikkovat tämän kaiken aikaa, mutta (se on OK; ei ole tuomion!). Oletko yksi niistä, tytöt/pojat?

Naapuruston ystävällinen kauneus addikti,

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *