Sunnuntaisin Välilehdet Kissa, Meikki ja Kauneus Blogi Maskotti

Kuten tiedätte, koska se on ollut koko kissa muoti blogeja, Välilehdet heittää suurin, kuumin Super Bowl osapuolille, ja talk of the town tänä vuonna on ollut tapana Cartier timantti-peittämillä, bejeweled lahja kaulukset. Jokainen vieras saa yhden.

Jotkut kissat eivät välitä lainkaan siitä, jalkapalloa tai muoti, vaikka. Kaikki he välitä on hieno tyyli, mutta ne aina aliarvioida, kuinka ketterä Välilehdet on. He ajattelevat, hän on vain joitakin eläkkeellä kitty malli, mutta jos he olivat tehneet kotiläksynsä, he tietävät myös, että hän pelasi tiukka loppuun varten maailmanmestari Mill Valley Wildcats ENNEN – koroton pikavippi kuin hän tuli katti malli.

P.S. Se oli hyvä metsästys tänään, ja ”metsästää” olen viitaten matkani Hyödyllisimmät, missä minä meni metsästys maalaistalo sisustus toimistooni, vaikka en oikeastaan löydä mitään maalaistalo-liittyvän, että pidin.

Se oli vielä tuottava metsästää, vaikka! — ja tarkoitan ”metsästää” sanan varsinaisessa merkityksessä, koska let ’ s get real, Hyödyllisimmät on kuin Hunger Games kodin sisustus myymälöissä. Jos näet jotain haluat, sinun on parempi jahdata alas kuin leijona jahtaa alas hänen saaliinsa.

Mutta ya know, se oli Caturday, ja vaikka olin verkkareissa ja sotkuinen pulla, en silti halunnut pukeutua punainen huulet #14DaysofRavishingRed.

Läpinäkymätön huulipuna tuntui vähän liikaa tänään, joten menin kanssa yksi minun suosikki rento tapoja käyttää

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *